Ben jij dit?

Je hebt een actief leven, je bent een positief, open en zelfkritisch mens. Het leven heeft je al veel gebracht, maar je hebt ook in leven of werk pittige dingen meegemaakt. Je staat op een kruispunt en vraagt je af hoe je vanaf hier verder gaat. Het gaat erom dat je een plek vindt van waaruit je (voor het eerst of opnieuw) het verschil kunt maken en balans vindt. Maatschappelijke betrokkenheid is belangrijk voor je en je zoekt graag de verdieping.

Ben je hier voor een team? 

Je bent HR manager of (team)leider en wilt met een team de volgende stap zetten in samenwerking. Er is meer mogelijk, maar hoe? Je wilt nu eens de hobbels wegnemen die er al een tijdje zijn. Je hebt al het nodige geprobeerd, maar het gedoe blijft. Je wilt graag dat het weer lekker loopt, dat ze elkaar beter gaan begrijpen zodat ze effectiever kunnen zijn.

Ben je op zoek naar zingeving en bezieling?

Je bent bestuurder of leider en je vraagt je af hoe je in de huidige tijd verbindingen kunt leggen. Het lijkt wel alsof jullie veel dingen opnieuw moeten uitvinden. Het samenkomen in kleinere groepen (dan jullie wellicht gewend waren) vraagt een andere aanpak. Jullie hebben het verlangen om weer terug te gaan naar de kern en gesprekken 'van hart tot hart' te voeren.