Individueel

Vraag je je wel eens af wat er allemaal mogelijk zou zijn als jij je talent ten volle benut? Of voel je dat je op een kruispunt staat in leven of werk, maar je hebt geen idee welke stap je wilt zetten? En is 1-op-1 werken iets voor jou?

Lees meer

Team

Wil jij alles uit jouw team halen? Elkaars talenten optimaal leren benutten, of tijd nemen om met je team stil te staan en weer op adem te komen? Heb je een startend team dat elkaar graag beter wil leren kennen, of stormt het juist in jouw team en lukt het steeds niet om effectief te zijn?

Lees meer

Leiderschap

Wil jij je verder ontwikkelen als leider? Heb je de wens om steviger en authentieker over te komen? Eerst goed jezelf leren kennen voordat je je ten diepste kunt verbinden met de ander? Leren hoe je dat precies doet door het te ervaren?   

Lees meer

Bezinning

Herken je dat? Zo’n gesprek waarbij je echt voelt dat je de kern raakt, elkaar van hart tot hart spreekt. Die gesprekken zijn er niet 'zomaar', ze vragen inkeer en bezinning om terug bij je eigen kern te komen, om van daaruit de volle verbinding met de ander te kunnen maken. 

Lees meer