Vraag je je wel eens af wat er allemaal mogelijk zou zijn als jij je talent ten volle benut? Of voel je dat je op een kruispunt staat in leven of werk, maar je hebt geen idee welke stap je wilt zetten? Wil je steviger en authentiek in het leven staan, zonder je daar schuldig over te voelen? Wil je meer verbinding voelen met je omgeving in de dingen die je doet? 

Dan is een individueel coachtraject misschien iets voor jou. 

Wat is coaching? 

Een coach support jou vanuit eigen ervaring in organisaties. Een coach heeft in jouw schoenen gestaan of vergelijkbare situaties van dichtbij meegemaakt. Een coach is eerlijk, nodigt je uit om te ontdekken wat voor jou werkt en helpt je om dat te creëren. Dat is dus niet hetzelfde als advisering. 
Coaching is altijd gericht op een voorwaartse beweging, en kijkt vanaf nu naar de toekomst. Daarmee is het iets anders dan therapie.

De International Coach Federation (ICF) heeft tot doel het vak van coach op een hoger niveau te brengen door middel van kwaliteitsstandaards, certificering en een wereldwijd netwerk van getrainde coach-professionals. Ik ben sinds 2016 ICF-gecertificeerd, inmiddels op PCC-niveau (professional certified coach). 

Hoe ik werk? 

Ik begeleid je bij het behalen van doelen die jij zelf hebt gekozen. Daarbij help ik je te reflecteren door vragen te stellen en te luisteren. Ik ben er voor jou, zodat jij in staat bent te ontdekken wat jij werkelijk wilt en als gevolg daarvan tot bloei kunt komen. 

Individuele begeleiding is altijd maatwerk. Dat betekent dat onze eerste afspraak, de intake, in het teken staat van kennismaking en het verkennen van jouw doelen. Pas daarna starten we. Vaak bestaat een traject na het intakegesprek uit vijf coachsessies, maar soms is in overleg meer nodig, of leidt het traject tot een nieuwe coachvraag. Een sessie duurt maximaal 90 minuten.

In coachtrajecten maak ik veel gebruik van het systemisch perspectief, voice dialogue en MBTI (methodiek die jouw persoonlijke voorkeuren in beeld brengt).

Ik coach binnen of buiten. Je bent welkom in mijn gespreksruimte in Apeldoorn. Als je liever wandelt tijdens het gesprek, dan kan dat ook, in de prachtige natuur op de Veluwe. Ben je niet in de buurt of zelfs in het buitenland, dan is een videobelgesprek mogelijk. Ik coach in het Nederlands en Engels. 

Ben je benieuwd naar wat dit voor jou kan betekenen? Neem contact met me op, dan bespreken we wat voor jou het beste werkt.