ROOD coaching bestaat 5 jaar. Het eerste lustrum. Als ik terugkijk voel ik dankbaarheid en een grote glimlach. En een nieuwe fase breekt nu aan. 

Stap voor staAmindaFotografie RiettePetter 0243p heb ik in de afgelopen jaren een netwerk opgebouwd van opdrachtgevers, collega-coaches en trainers met mooie opdrachten. Zoals coachtrajecten waar ik mensen heb begeleid om hun zelfvertrouwen (terug) te vinden of waar ze helderheid kregen over te zetten stappen. En leiderschapstrajecten waar ik groepen heb gesupport om steviger en authentieker leiderschap te tonen. En teamcoaching waar ik teams hielp om effectiever samen te werken of langdurige hobbels te effenen.

Bij alles wat ik doe wil ik 'innerlijke vlammetjes aanwakkeren'. Ik geloof namelijk dat onze wereld mensen nodig heeft die met hun passie en talent instrument willen zijn om de wereld een beetje mooier te maken.

Tot nu toe combineerde ik ROOD met het prachtige werk als Learning & Development Specialist bij FrieslandCampina. Dat deel laat ik nu los, en per 1 januari 2022 ga ik volledig in ROOD verder. Zo ontstaat er nog meer ruimte voor betekenisvolle trajecten.

Op naar een betekenisvol 2022! Ik laat je weten zodra mijn website ook deze nieuwe fase weerspiegelt. Hier vind je nu al veel informatie, maar straks nog meer over hoe ik werk en wat ik voor jou of jouw team zou kunnen betekenen. Ik denk graag met je mee!