Het is vandaag zaterdag, weekend.
Jouw en mijn leven ziet er sinds een week totaal anders uit.

Ik spreek mensen die zijn stilgezet omdat ze hun werk ineens niet meer kunnen doen. En mensen die juist meer drukte dan ooit ervaren omdat ze werken in een cruciaal beroep. En mensen die ineens naast thuiswerkpapa/mama ook schoolmeester/juf zijn geworden…. Voor ons allemaal geldt dat we zoeken naar een nieuwe balans.

Voor mij is dat net zo. Een deel van mijn werk gaat 'gewoon' door, zij het vanuit huis. Individuele coaching gaat ook gewoon door, de online mogelijkheden hiervoor zijn heel fijn. Teamcoaching en trainingen zijn tijdelijk stilgevallen. Dat betekent dat ik er tijd voor terug heb gekregen. Die tijd wil ik graag kostenloos inzetten voor een ander. Misschien wel voor jou.

Want, misschien herken je je in een van de volgende situaties:
--> Je bent zoekende in wat de nieuwe situatie voor jou concreet betekent,
--> Het is even niet meer zo gezellig in huis en je worstelt met alle ballen die je hoog moet houden
--> Je hebt behoefte om met iemand te reflecteren om te voorkomen dat je vastloopt
--> Etc.

Gaat dit over jou, dan bied ik je een coach-sessie aan, om je weer met energie op weg te helpen. Vanuit je eigen huis, dus corona-proof. Het enige wat je nodig hebt is een uur tijd, een rustige plek om te zitten en een internetverbinding. Ik heb hiervoor een aantal momenten per week beschikbaar, overdag of 's avonds. Stuur me een berichtje en we plannen een geschikt moment. Wil je eerst iets meer lezen over mijn aanpak, kijk dan eerst even verder op mijn website.


Wees welkom!