Vraag je je wel eens af wat er allemaal mogelijk zou zijn als jij je talent ten volle benut? Of voel je dat je op een kruispunt staat in leven of werk, maar je hebt geen idee welke stap je wilt zetten?

Dan is een individueel coachtraject misschien iets voor jou. Ik begeleid je bij het behalen van doelen die je zelf hebt gekozen. Daarbij help ik je te reflecteren door vragen te stellen en te luisteren. Ik ben er voor jou, zodat jij in staat bent te ontdekken wat jij werkelijk wilt en als gevolg daarvan tot bloei kunt komen.

1-op-1 begeleiding is altijd maatwerk. Dat betekent dat onze eerste afspraak, de intake, in het teken staat van kennismaking en het verkennen van jouw doelen. Pas daarna starten we. Vaak bestaat een traject na het intakegesprek uit vijf coachsessies, maar soms is in overleg meer nodig, of leidt het traject tot een nieuwe coachvraag. Een sessie duurt maximaal 1,5 uur.

In coachtrajecten maak ik veel gebruik van MBTI, voice dialogue en systemisch perspectief. 

Ik coach binnen of buiten. Je bent welkom in mijn gespreksruimte in Apeldoorn. Als je liever wandelt tijdens het gesprek, dan kan dat ook, inde prachtige natuur op de Veluwe. Ben je niet in de buurt of zelfs in het buitenland, dan is een videobelgesprek mogelijk. Ik coach in het Nederlands en Engels. 

Ben je benieuwd naar wat dit voor jou kan betekenen? Neem contact met me op, dan bel ik je terug.